Susam

Satış Fiyatı
132,50 TRY (%18 KDV dahil)

SUSAM YAĞI

İçindekiler: Sesamum indicum  seed oil.

Kullanım Şekli: Vücut nemlendirici olarak kullanılır.

İçindeki hammadde Fransa'dan ithal edilmiştir.

Tüketici İçin Uyarılar: Kendi ambalajında, oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı şekilde muhafaza ediniz. Gözle teması halinde bol suyla yıkayınız. Güneşle temasından sakınınız.

 

Beklenmeyen bir etki görüldüğünde lütfen ECZACINIZA danışın.

Susam (Sesam)

 

Latince adı: Sesamum indicum

Aile: Pedaliaceae

 

E ve A vitaminleri, sesamin, sesamolin içerir. Antioksidan, cildi besleyici ve nem sağlayıcı özelliklerini gösteren bilimsel çalışmalar bulunmaktadır.Sesamum Indicum (Susam) Tohum Yağı’ndan elde edilen yağ asitlerinin sodyum tuzudur. Pedeliaceae familyasının ikiçenekliler sınıfında yer almakta olan susam bitkisinin anavatanı Afrika’dır. Sıcak iklimlerde yetişmektedir. Avrupa, Asya ile ülkemizde sıcak iklime sahip bölgelerde kültür tarımı yapılmaktadır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, Sesamum Indicum (Susam) Tohumu Yağı ve susam yağı türevli malzemeler, nemlendiriciler, ruj ve diğer makyaj ürünleri, güneş koruyucu ürünler, cilt temizleyiciler ve saç ürünleri dahil olmak üzere çeşitli ürünlerin formülasyonunda kullanılabilir.

 

Susam yağı, diğer uçucu yağları taşıyıcı yağ olarak kullanılır.

  

Taksit Seçenekleri

Teslimat

Teslimat Bilgilerim

{alanbaslik}
© Tüm hakları saklıdırEfasis
.