Mür

Satış Fiyatı
205,00 TRY (%18 KDV dahil)

MÜR UÇUCU YAĞI

İçindekiler: Commiphora myrrha resine oil.

Kullanım Şekli: Cilde direkt tatbik etmeyiniz.

10 ml sabit yağa içerisine 1 ml uçucu yağ eklenerek hoş koku

vermesi sağlanır. Tüm vücuda masaj yağı olarak kullanılır.

Ürün içindeki hammadde Fransa'dan ithal edilmiş

olup ham maddeye ait sertifikaları mevcuttur.

Tüketici İçin Uyarılar: Kendi ambalajında, oda sıcaklığında

ve çocukların ulaşamayacağı şekilde muhafaza ediniz.

Gözle teması halinde bol suyla yıkayınız.

Güneşle temasından sakınınız.

Tek başına ise koklama amaçlı hava yayıcı aracılığı ile de kullanılabilir.

Mür (Myrrh)

Latince adı: Commiphora myrrha

Aile: Burseraceae

Gezegen: Güneş Dumanlı, sakız benzeri ve hafif miskli bir kokusu vardır.

Antik dünyadaki yaygın kullanımı mürün popülerliğinin kanıtıdır. Antik Mısır’da her gün öğle vakti tapınma törenlerinin bir parçası olarak “phun” olarak bilinen mürü yakarlardı, uçukta kişniş ve bal ile  kullanılmaktaydı. Mürün kozmetik kullanımının yanı sıra, özellikle yüz maskeleri gibi üst sınıf mumyalamada kullanımı da mevcuttu.

Kimyasal bileşenleri : Mirik (asit), sinamik, kimerik (aldehitler), öjenol (Fenol), kadinen (seskiterpen), pinen, dipenten, heerabolen, limonen (terpen).

Cilt üzerine etkisi : Güçlü cilt koruyucu özellikleri vardır, doku dejenerasyonunu kontrol etmeye yardımcı olur.

 

Taksit Seçenekleri

Teslimat

Teslimat Bilgilerim

{alanbaslik}
© Tüm hakları saklıdırEfasis
.