Karite

Satış Fiyatı
210,00 TRY (%18 KDV dahil)

KARİTE YAĞI

İçindekiler Butyrospermum parkii  (shea) butter.

Kullanım Şekli: Vücut nemlendirici olarak kullanılır.

*Ürün içindeki hammadde Fransa'dan ithal ithal edilmiş olup, ham maddeye ait sertifikaları mevcuttur.

Tüketici İçin Uyarılar:  Kendi ambalajında, oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı şekilde muhafaza ediniz. Gözle teması halinde bol suyla yıkayınız. Güneşle temasından sakınınız.

 

 

Beklenmeyen bir etki görüldüğünde lütfen ECZACINIZA danışın.

Karite (Shea Butter)

Latince adı: Butyrospermum parkii

Aile: Sapotaceae

 

E ve A vitaminleri, oleik asit, stearik asit, palmitik asit içerir. Shea sihirli bir ağaçtır, bir kadın ağacıdır. Afrika Savana’da hüküm süren shea ağacı kutsal bir ağaçtır; o kesilemez, zarar da verilemez, kadınlar onların koruyucularıdır. Tek toplamalık yemişlerdir, dönüştükten sonra ünlü shea yağını veren yine aynı yemişlerdir. Kadim zamanlardan beri kozmetik özellikleri bilinen shea yağı, sabunlaşmayan maddeler yani bitkisel yağın asil kısmı açısından son derece zengindir. İşte bu yüzden shea yağının canlandırıcı ve koruyucu özellikleri vardır. Cildi çok iyi canlandıran ve koruyan A, D, E, F vitaminlerini içermektedir. Kozmetiklerde yaygın olarak nemlendirici, merhem veya losyon olarak kullanılır. Cildi dış etkilerden koruyucu özelliklerini gösteren bilimsel çalışmalar bulunmaktadır.

 

Karite yağı, diğer uçucu yağları taşıyıcı yağ olarak kullanılır.

Taksit Seçenekleri

Teslimat

Teslimat Bilgilerim

{alanbaslik}
© Tüm hakları saklıdırEfasis
.