XS
SM
MD
LG
XL
Greyfurt

Satış Fiyatı
104,00 TRY (%18 KDV dahil)

GREYFURT UÇUCU YAĞI

İçindekiler: Citrus paradisi (grapefruit) peel oil, limonene*,

geraniol*, citral*, neral*, citronellol*, linalool*.

 

* İçerisindeki uçucu yağların doğal bileşenlerinden kaynaklıdır.

Kullanım Şekli: Cilde direkt tatbik etmeyiniz.

10 ml sabit yağa içerisine 1 ml uçucu yağ eklenerek hoş koku

vermesi sağlanır. Tüm vücuda masaj yağı olarak kullanılır.

Ürün içindeki hammadde Fransa'dan ithal edilmiş

Olup ham maddeye ait sertifikaları mevcuttur.

Tüketici İçin Uyarılar: Kendi ambalajında, oda sıcaklığında

ve çocukların ulaşamayacağı şekilde muhafaza ediniz.

Gözle teması halinde bol suyla yıkayınız.

Güneşle temasından sakınınız.

Tek başına ise koklama amaçlı havayayıcı aracılığı ile de kullanılabilir.

Beklenmeyen bir etki görüldüğünde lütfen ECZACINIZA danışın.

Greyfurt (Grapefruit)

Latince adı: Citrus paradisi

Aile: Rutaceae

 

Tatlı, keskin ve canlandırıcı bir kokuya sahiptir. Genellikle Akdeniz’de süs ağacı olarak yetişmekle beraber kökleri Asya’ya dayanmaktadır.  Diğer söylentiler, meyvenin ilk olarak 18. yüzyılda Batı Hint Adaları'nda yetiştirildiğini iddia eder.  Uçucu yağının ilk ticarileşmesi 1930'da Florida'daydı. En büyük tedarikçi ABD'dir. Gıda, kozmetik ve parfümlerde popüler bir maddedir.

Genel olarak stres hallerinde, canlandırıcı etkisi greyfurt uçucu yağını değerli kılar.

 

Cilt üzerindeki etkisi - Yağlı ve sivilceli ciltlerde kullanımı vardır. 

Taksit Seçenekleri

Teslimat

Teslimat Bilgilerim

© Tüm hakları saklıdırWeb: Efasis Yazılım